Event Agenda & Schedule

9:30 AM

Registration

Delegates Verification Exercise

Organising Committee

1 hour, 30 minutes

11:00 AM

Welcome Address and Introductions

Aruoture Oddiri (Event Host)

5 minutes

11:05 AM

Keynote Address

Building Big Bubbles

Tosin Faniro-Dada (Managing Director & CEO, Endeavor Nigeria)

10 minutes

11:15 AM

Endeavor Video Screening

The Journey to Five…

5 minutes

11:20 AM

Fireside Chat

Digitizing informality: Nigeria’s $200b opportunity

Anu Adedoyin Adasolum (Co-founder, CEO, Sabi) and Tosin Eniolorunda (CEO, TeamApt) in conversation with Bolaji Balogun (CEO, Chapel Hill Denham)

40 minutes

12:00 PM

TED-Style Talk

The Journey to Scale and Expansion

Ifeoluwa ‘IO’ Orioke (Chief Commercial Officer, Flutterwave)

10 minutes

12:10 PM

Break

30 minutes

12:40 PM

Fireside Chat

Raising the Next Generation of Tech Talents

Adia Sowho (Chief Marketing Officer, MTN) and Seni Sulyman (Founder, Black Ops)

40 minutes

1:20 PM

TED-Style Talk

The Inflection Point: Highlighting Africa’s digital opportunity

Kanyinsola Ajibade (Investor Relations, Flutterwave) and Tobi Amira (Vice President, Business Loans, TeamApt) in conversation with Mayowa Kuyoro (Partner, McKinsey and Company)

40 minutes

2:00 PM

Fireside Chat

Closing Remarks

Atedo Peterside CON (President and Founder, Anap Foundation, and Chairman, Endeavor Nigeria Board of Directors)

10 minutes

2:10 PM

Networking Hour

Networking

1 hour

Don't miss the Conversation!

Join us on Thursday, September 22.

Stay Connected

Subscribe to Endeavor’s monthly newsletter to learn more about high-impact entrepreneurs in Nigeria and globally!

Copyright © 2022

  • black
  • black
  • black
  • black